Internacional

L’Sporting veu sis blaves i venç a la pista del Benfica

Hoquei patins. El tercer de la lliga portuguesa està 14 minuts en inferioritat

El derbi de Lisboa entre el Benfica i l’Sporting –el quart i el tercer de la lliga portuguesa– va ser per als visitants (1-4), tot i que van veure sis targetes blaves i va estar 14 minuts amb un home menys. En el primer temps la blava de l’Sporting la va compensar un minut després una blava al Benfica (1’). En la segona part Raúl Marín va fer el 0-1 i poc després va veure la blava. Al mateix temps el porter André Guirao en va veure dues per protestar. L’Sporting va estar sis minuts amb un home menys per les targetes (7’), i cinc més per la normativa d’haver vist la tercera blava sense haver complert el temps de sanció de les anteriors (12’). Poc després Ferran Font va veure una blava (14’). Amb la sisena blava a Gonzalo Romero el Benfica va marcar la directa, 1-1, i no hi va haver inferioritat. A tres minuts del final, Ferran Font, dos gols, i Pedro Gil van fer l’1-4.