El Calafell resisteix fins als últims cinc minuts contra el Liceo

Serra, Romeu, Palau, Vázquez i Àngel Rodríguez –equip inicial–; Ferrer, Torné, Pujol, Martí i Andreu.
3
HC LICEO:
Malián, Torres, Carlo di Benedetto, Bridge i Miras –equip inicial–; Payero, Coy, Candamio i Martín Rodríguez.
GOLS:
1-0 (12’) Martí, de penal. 1-1 (42’) Torres. 1-2 (44’) Carlo di Benedetto. 1-3 (48’) Carlo di Benedetto.
ÀRBITRES:
R. Burgos i G. Gorina. Van mostrar targeta blava a Martí.
FALTES:
9 del Calafell i 10 del Liceo.
COMENTARI:
El Calafell Tot l’Any va plantar cara al Liceo, el segon de l’OK Lliga, i va tenir possibilitats de puntuar i va resistir fins a cinc minuts del final. Els penedesencs es van avançar en la primera meitat amb un gol de penal de Roger Martí i amb aquest mínim avantatge es va arribar al descans. En la segona meitat, els gallecs van buscar l’empat i van tenir ocasions. Quan es va entrar en els últims deu minuts el porter Martí Serra va aturar un penal, però poc després van encaixar el primer gol en un contraatac de Dava Torres. Els gallecs es van mostrar encertats en atac en els últims instants i el golejador Carlo di Benedetto va marcar dos gols i va sentenciar el partit.