Copa

El Barça Lassa guanya la quarta copa consecutiva

Hoquei sobre patins. Copa masculina. El Liceo resisteix fins a la segona meitat però els blaugrana mostren la seva força i el seu encert en atac, i s’imposen per 1-4 per guanyar el 23è títol de copa de la seva història

El Barça Lassa ha guanyat la seva quarta copa de manera consecutiva i la 23a de la seva història al derrotar en la final al Liceo per 1-4. Els blaugrana no han pogut encarrilar la victòria fins a la segona meitat ja que els gallecs han fet una bona defensa en la primera meitat i s’ha arribat al descans amb el 0-0 inicial. Les defenses i les bones actuacions dels porters Aitor Egurrola i Xavi Malián han evitat els gols.

En la segona part han canviat les coses, ja que en els primers minuts Pau Bargalló ha pogut per fi trencar la defensa gallega i ha inaugurat el marcador. Marc Gual ha enviat una bola al pal i poc després ha fet el 0-2. Els gallecs han tingut les seves ocasions, amb un pal inclòs, fins que a vuit minuts del final els blaugrana han sentenciat. Joao Rodrigues i Pablo Álvarez han fet dos gols en un minut, 0-4. En els darrers segons Martín Payero ha marcat pel Liceo.