Lliga Europea

Noia-Barça en quarts

Lliga europea. L’equip de Pere Varias goleja el Monza i celebra la brillant classificació. El Reus perd amb el cap ben alt a Porto i queda eliminat

Noia 7 MonzA 2

NOIA FREIXENET:Fernández, Llorca, Esteller, Aragonès i Costa –inicial–; Grau, Edu, Montserrat i Zapater (ps).MONZA:Zampoli, Zuchetti, Franci, Ollé i Martínez –inicial–; Galimberti, Nadini i Lazzarotto.GOLS:1-0 (1’) Costa. 1-1(5’) Ollé. 2-1 (26’) Llorca. 3-1 (28’) Aragonès. 4-1 (33’) Costa. 5-1 (38’) Grau, de falta directa. 6-1 (42’) Llorca, de penal. 7-1 (42’) Esteller. 7-2 (46’) Ollé.ÀRBITRES:Joaquim Pinto i José Pinto (Portugal). Blava a Costa.FALTES:15 del Noia i 19 del Monza.

PORTO 6 REUS 3

PORTO:Grau, Rafa, Reinaldo, Alves i Hélder Nunes –equip inicial–; Cocco, Poka i Pinto.REUS:Ballart, Carballeira Salvat, Julià i Tiago Rafael –equip inicial–; Àlex Rodríguez i Cristian Rodríguez.GOLS:1-0 (25’) Rafa. 1-1 (26’) À. Rodríguez. 2-1 (33’) Alves. 2-2 (37’) Julià. 3-2 (37’) Alves. 3-3 (38’) Julià. 4-3 (41’) Nunes. 5-3 (49’) Nunes. 6-3 (49’) Nunes.ÀRBITRES:F. Ferrari i M. Galoppi (Itàlia). Blava a Alves i a Carballeira.

BARÇA 7 QUÉVERT 2

BARÇA LASSA:Fernández, Gual, Pascual, Bargalló i Rodrigues –equip inicial–; Roca, Miguélez, González i Joseph.DINAN QUÉVERT:Mola, Joan Galbas, Seró, Castro i González –equip inicial–; Lepodelec, Nedder i Rault.GOLS:1-0 (7’) Pascual, de penal. 2-0 (14’) Gual. 3-0 (19’) Rodrigues. 4-0 (20’) Rodrigues. 5-0 (28’) Rodrigues. 5-1 (31’9 Seró, de penal. 6-1 (32’) Gual. 6-2 (48’) Nedder. 7-2 (49’) Rodrigues.ÀRBITRES:J. Schneider i R. Eggimann (Suissa). Blava a Roca i Bargalló.FALTES:11 del Barça i 7 del Quévert.

6 0 0 6 8 38

El Noia Freixenet va fer ahir història superant el Monza (7-2) a l’Ateneu sobreposant-se a una primera part prou complicada (1-1) i jugarà els quarts de la lliga europea el 23 de març i el 6 d’abril contra el Barça Lassa, el vigent campió. El vencedor del duel català se les haurà en la final a quatre –11 i 12 de maig– amb el guanyador de l’eliminatòria entre el Forte i el Porto. Els blaugrana, per la seva banda, van derrotar el Quévert francès també per 7-2 en un partit intranscendent perquè ja tenien assegurada la primera plaça del grup A, fet que els permetrà jugar la tornada de quarts al Palau. A banda de la baixa fins a final de curs de Sergi Panadero, que va ser operat aquesta setmana amb èxit de l’espatlla esquerra, Edu Castro va donar descans a Alabart i Álvarez. Rodrigues, el màxim golejador de la competició, es va exhibir (4) i també van jugar a un gran nivell Gual (2) i Bargalló. Malauradament, el Reus Miró va perdre a la pista del Porto, el vigent subcampió, per 6-3 i va quedar eliminat en un duel molt lluitat que els lusitans van desencallar en el tram final, amb dos gols en l’últim minut. El 4-3 d’Hélder Nunes en superioritat arran d’una blava a Carballeira –Ballart havia aturat la directa– va ser clau.

L’ambient, amb grans pancartes que duien dos missatges –“Som-hi Noia” i “Pit i collons”– van esperonar el Noia, que en el primer minut ja va marcar. Llorca va assistir Costa, que va tocar subtilment. L’equip de Pere Varias va pressionar però també es va carregar ràpidament de faltes –5 a 19:21 de la mitja part– en un concert de xiulet dels rigorosos àrbitres. A més, el reusenc Ollé va empatar (1-1). El Monza va fer la desena a 7:53 del descans, però Zampoli, amb la cama, va evitar que Llorca fes jugada en la falta directa. Ell mateix, però, va fer el 21-1 aprofitant un rebuig de Zampoli. Aragonès, amb un tret creuat després d’una transició ràpida, va clavar el 3-1 i va encarrilar el partit. El 4-1 de Costa en una jugada trenada amb passada final d’Esteller va deixar mig enllestit el duel. Grau de directa, Llorca de penal i Esteller, van arrodonir el gran triomf, sense oblidar el bon partit del porter Fernández.