Lliga Europea

ANNA ROMERO

JUGADORA DEL VOLTREGÀ STERN MOTOR

“Hem de posar els cinc sentits en la semifinal o no hi haurà un demà”

Només pensa en el primer partit contra l’Iserlohn alemany i explica que després de les baixes que van tenir l’equip s’han reinventat i segueixen estan a dalt

Anna Romero té molta experiència en les finals a quatre de la lliga europea i als seus 33 anys ha estat present en els cinc títols del Voltregà. El primer obstacle per arribar a una nova final serà superar demà a l’Iserlohn alemany.

Com arriba el Voltregà a la semifinal de la final a quatre?
Penso que be, som a mitjans de la temporada i es cert que l’equip començava amb una plantilla molt renovada perquè ens van plegar cinc jugadores i semblava que podíem notar aquestes baixes. I ha resultat que ens hem reinventat i que seguim estant allà. Més o menys hem igualat la temporada anterior i ara el que podem fer es millorar-la. Penso que no sabíem ben ve cap a on navegaríem i sembla ser que els resultats arriben i estem molt contentes i il·lusionades, i en un bon moment. Tot i que es cert que tenim la Judit Burgaya lesionada, la plantilla és una mica curta i això es nota més.
Quin es l’objectiu de l’equip?
L’objectiu el tenim molt clar i es guanyar les alemanyes que l’any passat ja ens va costar moltíssim. Van jugar els quarts contra elles, a casa vam empatar a quatre i allà van guanyar 2-3. Som molt conscients que son un rival difícil i que, o hi posem els cinc sentits o no hi ha un demà.
Essent l’únic equip no català és el més desconegut?
Es desconegut però, al jugar contra ell l’any passat sabem que es un rival molt físic, que es tanca darrera i que juga a les contres. Si que potser es més desconegut que els altres, però no deixa de ser un rival que s’ha classificat per merits propis per la final four i segur que serà dur.
En aquest sentit, gens de confiança i concentrades al cent per cent?
Si, exacte. I la prova està en fa dues setmanes en la copa, tens un partit i tothom te possibilitats. I com he dit abans, hi poses els cinc sentits o el partit es pot escapar de les mans perfectament. En la copa enseguida van anar caient caps de sèrie i ningú ho hagues dit.
Què els fa més respecte de l’Iserlohn?
Sabem que te la Maren Wichardt que és la que porta l’equip, i la referencia que tenim son els partits de l’any passat i algun vídeo que hem mirat. I també hi ha en Quim Puigvert, l’entrenador, que segur que ell ens ha estudiat de dalt abaix. Segurament el joc passarà per la Maren.
I les seves armes per aconseguir guanyar?
Donar-ho tot sincerament. No reservar-se per l’endemà. Si que es molt llaminer pensar en la final però som molt conscients que la feina s’ha de fer dissabte si o si. Tothom diu que som favorites però això no et dona cap punt ni cap plus per estar a la final. Elles estan en la mateixa posició que nosaltres i guanyant un partit estan a la final i segur que ho donaran tot. Nosaltres el que farem es això, concentrar-nos en aquest partit i si es dona el cas i hem de pensar en diumenge ja ho farem quan haurem guanyat el partit. De moment no ho tenim al cap.
Per arribar a la final a quatre van eliminat al subcampió, el Benfica, en dos partits molt disputats, els va reforçar a nivell de moral?
Si, et reforça molt però clar, després ens vam trobar que en les semifinals de copa per contrapartida ens va afectar. Sabem que ens hem de concentrar en nosaltres, que el rival pot fer el que vulgui però si nosaltres estem be som conscients que tenim possibilitats. Guanyar al Benfica en una eliminatòria està molt be i ens reforça com equip, però d’una setmana per l’altre canvien tant les coses que si més no valorem el trajecte que hem fet en la temporada i el balanç es positiu.
És una final a quatre molt igualada i sense un favorit clar?
Exacte. Els quatre equips tenen les mateixes possibilitats com qui diu i potser és lo maco de la competició que tots tenen els seus punts a favor. Lluitaran amb les seves armes i faran el que puguin per passar a la final i després aconseguir el títol. També es maco que en l’esport no hi hagi un favorit clar i que al final, el que estigui be aquell cap de setmana s’emportarà la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)