Lliga Europea

Protagonisme accentuat

Hoquei sobre patins. Els catalans dels equips portuguesos van ser clau de cara a gol en els quarts de final de la lliga europea

Els catalans dels equips portuguesos van tenir un gran protagonisme golejador en l’anada dels quarts de la lliga europea. Criden l’atenció els cinc gols que van marcar dos dels tres catalans de l’Sporting –Raül Marín (3) i Ferran Font (2) en el triomf a Lodi (3-5)–. Marín havia fins i tot caigut d’algunes convocatòries, però va ser clau en el partit més important que ha jugat aquest curs a Europa el seu equip. El Benfica, que va vèncer a la pista de l’Oliveirense (2-3), també va tenir com a protagonistes Jordi Adroher (1) i Albert Casanovas (1). Per part local, va marcar Xavi Barroso. En canvi, en el 3-4 favorable al Barça a la pista del Noia només un gol va ser català: el 2-1 de Sergi Aragonès. L’angolès Humberto va fer els dos restants del Noia, i els del Barça se’ls van repartir els argentins Pascual (2) i Álvarez i el portuguès Rodrigues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)