Lliga Europea

La semifinal espera protagonista

Hoquei sobre patins. El Barça rep el Noia (18 h) en la tornada dels quarts de la Lliga Europea amb un gol d’avantatge. Els de Sant Sadurní són ambiciosos i volen donar la sorpresa

El duel entre el Barça Lassa i el Noia Freixenet (18 h BarçaTV) en la tornada dels quarts de final de la Lliga Europea decidirà quin equip català es classifica per a una semifinal de la final a quatre. Els blaugrana, actuals campions, tenen un gol d’avantatge després del 3-4 de l’anada a Sant Sadurní d’Anoia i buscaran una nova victòria per disputar la seva vuitena semifinal de la Lliga Europea consecutiva. La temporada 2010/11 va caure en els quarts d’una final a vuit.

El Noia és conscient de la dificultat de guanyar al Palau Blaugrana. El tècnic, Pere Varias, va explicar que la seva intenció és arribar amb possibilitats als últims deu minuts i llavors buscar la sorpresa. També va comentar que l’equip és molt ambiciós i que sortirà a jugar amb valentia i buscant la porteria rival. El premi serà tornar a una semifinal de la lliga europea. L’última vegada que el Noia va estar entre els quatre millors de la màxima competició europea va ser la temporada 2005/06 en l’única final a quatre que s’ha disputat en la modalitat de tots contra tots, sense semifinals ni final.

El rival del conjunt català classificat en la final a quatre sortirà del partit entre el Porto i el Forte dei Marmi. En l’anada els portuguesos van guanyar clarament Itàlia (1-5).

Anada
Oliveirense - Benfica 2 - 3
Noia - Barça 3 -4
Forte dei Marmi - Porto 1 - 5
Lodi - Sporting 3 - 5
Tornada (avui)
Sporting - Lodi 16 h
Barça - Noia 18 h (Barça TV)
Porto - Forte dei Marmi 19.30 h
Benfica - Oliveirense 20 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)