Mundial

Els grups de l’hoquei sobre patins dels World Roller Games ja estan decidits

Hoquei sobre patins. La selecció espanyola masculina iniciarà la defensa del seu títol mundial en el grup A contra Angola, Itàlia i França

La competició d’hoquei sobre patins dels World Roller Games que es farà a Barcelona del 4 al 14 de juliol ha decidit els grups i els enfrontaments en el sorteig que s’ha fet aquest migdia en el Museu Olímpic i de l’Esport. En la competició World masculina la selecció espanyola, l’actual campiona mundial, formarà el grup A juntament amb Angola, Itàlia i França. En la primera jornada Espanya jugarà contra els francesos, en la segona enfront els italians i tancarà la fase de grups jugant contra Angola. En el grup B Portugal s’enfrontarà a tres seleccions sud-americanes, Xile, Argentina i Colòmbia. El gran duel entre els portuguesos i els argentins serà en la segona jornada.

En la World femenina Espanya també defensarà el seu títol en el grup A contra França, Xile i Suïssa, mentre que en el grup B jugaran Argentina, Itàlia, Portugal i Alemanya. El combinat estatal jugarà en a primera jornada contra la selecció suïssa, en la segona enfront les xilenes i tancarà el grup contra les franceses. En la categoria sub-19 masculina Espanya està en el grup B amb Xile, Suïssa i Argentina. En el grup A Portugal, campiona fa dos anys, jugarà contra Colòmbia, Estats Units i Itàlia. També s’han sortejat la resta de competicions: l’Intercontinental, tant masculina, com femenina i sub-19, i la Challenger’s masculina.

En aquest sorteig també es va presentar la pilota que es farà servir en els World Roller Games. És de la marca Azemad, de color negre amb el logo WRG i s’ha dissenyat especialment per aquest mundial amb els materials més nous.

WORLD MASCULÍ
Grup A: Espanya, Angola, Itàlia i França.
Grup B: Portugal, Xile, Argentina i Colòmbia.
WORLD FEMENÍ
Grup A: Espanya, França, Xile i Suïssa.
Grup B: Argentina, Itàlia, Portugal i Alemanya.
WORLD SUB-19
Grup A: Portugal, Colòmbia, Estats Units i Itàlia.
Grup B: Espanya, Xile, Suïssa i Argentina.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)