Més hoquei

El Manlleu i el Palau guanyen i continuen empatats al capdamunt de l’OK Lliga femenina

Hoquei sobre patins. L’enfrontament directe de diumenge vinent a la pista del Palau decidirà el títol de campió. El Voltregà es situa quart, en posicions de Lliga europea

El Manlleu i el Generali Palau han guanyat els seus partits de la 25a i penúltima jornada de l’OK Lliga femenina i el títol es decidirà diumenge vinent a la pista del Palau en el seu enfrontament directe. Els dos equips estan empatats a 67 punts i el que guanyi serà el campió. Un empat afavoreix al conjunt local, que va guanyar (1-2) en la seva visita a Manlleu en la primera volta.

En aquesta jornada el Palau ha golejat el Vilanova a domicili per 1-6, mentre que el Manlleu ha guanyat per un ajustat 2-1 el Vila-sana. El conjunt lleidatà està lluitant per acabar quart i poder classificar-se per la Lliga europea la propera temporada i ha plantat cara a les osonenques.

La derrota del Vila-sana l’ha fet baixar a la cinquena plaça, ja que el Voltregà s’ha posat al dia dels seus partits, i ha guanyat clarament els dos que li faltaven. Dijous es va imposar a la pista del Cerdanyola (3-7) i aquest matí ha golejat el Liceo, el cuer (8-0). Les de Sant Hipòlit han empatat a 47 punts amb el Vila-sana però l’han superat en la classificació perquè van guanyar els seus dos enfrontaments particulars.

El partit entre el Voltregà i el Liceo ha sigut l’últim que la capitana Anna Romero ha jugat a casa, davant la seva afició. Anna Romero ha jugat 20 anys, tota la seva carrera esportiva, en el club del seu poble i ha ajudat a guanyar els 30 títols que té l’equip femení de l’entitat. La capitana ha rebut un merescut homenatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)