Més hoquei

El Sant Cugat és nou equip de l’OK Lliga femenina

Hoquei sobre patins. La classificació del Palau B per la final de la Nacional Catalana femenina l’hi ha donat l’ascens de manera automàtica

L’equip femení del PHC Sant Cugat és nou equip de l’OK Lliga femenina. La classificació del Palau B per la final del play-off de la Nacional Catalana femenina l’hi ha donat l’ascens automàticament. El Palau ja té un equip a la màxima categoria i la plaça d’ascens serà per l’altre finalista. El Sant Cugat es va classificar per la final fa vuit dies al guanyar els dos primers partits de la semifinal contra el Vilanova.

En l’altre semifinal el Palau B i l’Igualada femení van arribar al tercer partit que s’ha disputat aquest cap de setmana a la pista de les vallesanes. Els dos equips han empatat (3-3) i en la pròrroga no hi ha hagut gols. Per reglament el classificat per la final ha sigut l’equip local que tenia l’avantatge de camp.

La final pel títol de la Nacional Catalana entre el Sant Cugat i el Palau B es disputarà al millor de tres partits, el 26 de maig, el 2 de juny i el 9 de juny si fos necessari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)