OK Lliga

El descens és per a l’Alcobendas i el Vendrell

La supervivència. Dels cinc implicats, són els dos equips que van caure derrotats

El Vendrell i l’Alcobendas van ser els dos equips que van ocupar les dues places de descens que quedaven en joc en la darrera jornada de l’OK Lliga. Dels cinc equips que estaven implicats en aquesta lluita, van ser els dos que van ser derrotats en els seus partits. El Girona, el Vic i el Lloret van guanyar i van aconseguir la permanència a la màxima categoria una temporada més. El Vendrell va ser derrotat per 5-2 a la pista de l’Igualada i l’Alcobendas va caure a casa (2-5) contra el Barça, el líder de l’OK Lliga, que volia fer història i acabar la lliga invicte.

La victòria del Girona contra el Noia per 6-2, el triomf del Lloret contra el Sant Cugat per 5-4 i la golejada del Vic a la pista de l’Alcoi per 1-5 els va servir per sumar tres punts importants i mantenir la categoria.

En aquesta darrera jornada també hi havia en joc la darrera plaça per disputar l’Europa Cup la temporada vinent. El Calafell ocupava aquesta posició abans de l’última jornada, però va perdre a la pista de l’Igualada per un clar 7-3 i va ser atrapat pel Girona, tots dos amb 33 punts. Els gironins tenien al seu favor els enfrontaments particulars i per això els van superar en la taula i jugaran a Europa la temporada vinent. De poder baixar en la darrera jornada el Girona va passar a jugar la competició europea la temporada vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)