Mundial

Lluitarà pel bronze

Hoquei en línia. La selecció espanyola femenina perd contra la dels Estats Units en la semifinal i buscarà una medalla contra Itàlia

ESTATS UNITS 5 ESPANYA 1

ESTATS UNITS:Rackleff, Yokohama, Veharanta, Bier, Friedman, Sanders, Kunichika, Sinning, Curtis, McNamara, Giannino, Pogu, Cashner, Era, Furia i Smit.ESPANYA:Gonzalo, Ucedo, Marques, Muñoz, Beltran, Madrenas, Reventós, Cassi, Ramos, Ruiz, Abrisqueta, Ayala, Merino, Sierra i López de Ochoa.GOLS:1-0 (9’) Era. 2-0 (22’) Bier. 3-0 (27’) Veharanta. 4-0 (27’) Veharante. 4-1 (30’) Merino. 5-1 (39’) Friedman.ÀRBITRES:Z. Svobodova i E. Beson.

La selecció espanyola femenina va perdre contra els Estats Units per 5-1 i lluitarà per la medalla de bronze contra Itàlia, que va perdre la segona semifinal. Espanya va lluitar en tot moment, però dos gols en mig minut en la segona meitat van sentenciar. En el minut 9 els Estats Units es van avançar i el combinat estatal va tenir ocasions per empatar. A tres minuts del descans, Espanya va tenir trenta segons de superioritat doble, quatre contra dos, però no va poder marcar i es va arribar al descans amb la mínima diferència en contra. En la segona meitat, les nord-americanes es van tornar a avançar i a tretze minuts del final Laura Veharanta va fer dos gols seguits (4-0) i pràcticament va sentenciar el partit. Ainhoa Merino va marcar l’únic gol d’Espanya. En l’altra semifinal, la República Txeca va derrotar Itàlia per 3-1.