Internacional

Es consolen amb el bronze (0-5)

Hoquei sobre patins. La selecció espanyola es refà de la dolorosa decepció en les semifinals amb una golejada contra França al Palau

La selecció espanyola d’hoquei sobre patins ha quedat tercera en els World Roller Games després de superar en el partit pel bronze la selecció revelació del campionat, França, per 0-5. En l’últim partit d’Alejandro Domínguez com a seleccionador l’equip ha fet valer la seva superioritat tècnica i física contra un rival debilitat per la baixa de Roberto di Benedeto. El combinat espanyol, que havia guanyat set dels últims nou mundials, es penja el primer bronze des del 2003, un metall que no amaga la decepció per la derrota en les semifinals contra el Portugal.

Al partit li ha faltat igualtat i intensitat. Els francesos aspiraven a la seva primera medalla de la història però han sortit a la pista conscients de les seves mínimes possibilitats, tot i que a la primera fase havien plantat cara (3-1). Alabart ha obert la llauna amb un xut precís i poc després els francesos han pogut igualar amb una falta directe, però Malián ha endevinat la intenció de Bruno. A partir de llavors el domini dels jugadors de Domínguez ha estat absolut en el primer temps i s’ha traduït amb gols de Nil Roca, Casanovas i Adroher. En el segon temps el ritme ha baixat. Malián s’ha lluït i ha evitat el gol de l’honor de França i Pérez, amb la col·laboració del porter rival, ha fet el 0-5 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)