Més hoquei

El Caldes i el Barça jugaran la final de la lliga catalana

Hoquei sobre patins. Els vallesans superen el Girona en les faltes directes (2-2 i 3-2), i els blaugrana derroten el Reus per 0-2

El Recam Làser Caldes i el Barça jugaran la final de la lliga catalana després de superar el Girona i el Reus Deportiu Miró en les semifinals que s’han jugat avui en el pavelló Olímpic de Vic. Els vallesans superen els gironins en les faltes directes per 3-2 després d’empatar a dos gols en el temps reglamentari, mentre que els blaugrana derroten els roig-i-negres per 0-2. Serà la primera final de la lliga catalana del Caldes, mentre que el Barça defensarà el títol que va aconseguir la temporada passada. El partit es jugarà diumenge a les vuit del vespre a Vic (Esport 3).

El Caldes i el Girona intenten controlar el partit i tot i que els gironins envien una bola al pal i disposen d’un penal en el minut 15, s’arriba al descans amb l’empat a zero inicial. En la segona meitat el Caldes s’avança en dues ocasions, i en les dues els gironins empaten. S’arriba al final del partit amb un 2-2. En les faltes directes el Girona s’avança (1-2) però els jugadors del Caldes estan més encertats i en el novè llançament Xavi Rovira, que s’ha fet el gol de l’empat a dos minuts del final en pròpia porta, anota la seva i l’aturada del porter Gerard Camps en la següent classifica el Caldes per la final.

El Barça domina més i el Reus busca els contraatacs i és precisament en una jugada ràpida en la que s’avancen els blaugrana. Els reusencs disposen d’una falta directa per una targeta blava però no marquen i s’arriba al descans amb el 0-1. En la segona meitat els dos equips tenen les seves ocasions i és el Barça el que s’avança de penal, el segon gol d’Hélder Nunes. En l’últim minut el Reus desaprofita una falta directa. El porter del Barça Sergi Fernández ha sigut baixa d’última hora per un procés víric i l’ha substituït el jove Xano Edo.