Més hoquei

El Barça guanya la lliga catalana a la pròrroga (3-4)

Hoquei sobre patins. El Recam Làser Caldes planta cara en la seva primera final de la competició i lluita fins el darrer segon. El porter Aitor Egurrola es converteix en el blaugrana amb més títols de la història, amb 72

El Barça revalida el títol de la lliga catalana i suma el sisè de la competició en el seu palmarès, tot i que ha de lluitar fins el darrer segon de la pròrroga per aconseguir-ho. Els blaugrana derroten el Recam Làser Caldes per 3-4 en un partit molt disputat i que manté l’emoció i la incertesa fins als darrers segons del temps suplementari. Amb aquest nou títol el porter blaugrana Aitor Egurrola arriba als 72 títols i es converteix en l’esportistes del FC barcelona que més títols ha aconseguit en tota la història del club. Fins ara estava empatat a 71 amb el porter d’handbol David Barrufet.

Els blaugrana surten a la pista molt decidits i marquen dos gols en els primers sis minuts amb jugades ràpides. Pau Bargalló i Matías Pascual situen el 0-2 en el marcador. Els vallesans reaccionen ràpid i en el minut vuit Xavi Rovira fa l’1-2. El Barça te ocasions i envia una bola al pal però a mesura que passen els minuts el joc s’anivella. En l’inici de la segona meitat el joc baixa una mica d’intensitat i el Barça es situa amb l’1-3 amb un gol d’Ignacio Alabart. El Caldes no es rendeix i envia una bola al pal. A sis minuts del final el Caldes fa la desena falta i els blaugrana disposen d’una falta directa però el porter del Caldes Gerard Camps l’atura i en l’atac següent Xavi Rovira fa el 2-3. El joc torna a ser molt intens i els blaugrana busquen assegurar el triomf i disposen de bones ocasions. El porter Gerard Camps fa dues bones aturades a un minut i mig del final i en l’atac següent Cristian Rodríguez marca l’empat (3-3), i el partit arriba a la pròrroga.

En el temps suplementari els blaugrana marquen el gol de la victòria gràcies a una rematada de Matías Pascual, tot i que el Caldes te ocasions per tornar a empatar.