OK Lliga

El títol, amb ‘play-off’

OK Lliga femenina. Nou equips catalans afronten un curs il·lusionant en què els quatre millors lluitaran per succeir el Palau

L’OK Lliga femenina comença avui amb nou del catorze equips catalans, l’embranzida del gran final de curs passat amb un partit èpic que va decidir el títol en la darrera jornada de la fase regular entre el Palau, que va ser el campió, i el subcampió Manlleu, i amb un canvi de format. El títol es decidirà en un play-off que jugaran els quatre millors en eliminatòries al millor de tres partits. El primer s’enfrontarà al quart de la fase regular i el segon, al tercer classificat. Els tres darrers descendiran directament. El Generali Palau, de fet, no debuta en aquesta jornada perquè el seu partit a la pista de Las Rozas ha estat ajornat fins a l’octubre. El campió, el Manlleu, el Voltregà, vigent campió de la lliga europea, que recupera la jugadora del Benfica Aina Arxé, i el Gijón, un altre dels equips més forts del continent i vigent campió de copa, seran els màxims aspirants al títol d’una competició revalorada que també espera rendibilitzar el poder mediàtic que va tenir l’hoquei femení en els World Roller Games de Barcelona.

Girona - Cuencas Mineras 17.30 h
Voltregà - Vilanova 18 h
Telecable - Bigues i Riells 17.15 h
Vila-sana - Sant Cugat 19.30 h
Cerdanyola - Alcorcón 20.30 h
Areces - Manlleu 12 h (demà)
Las Rozas - Palau 20 d’octubre *La lliga regular de l’Ok Lliga femenina s’acabarà el 23 de maig.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)