OK Lliga

El Taradell rep per primer cop el Barça

Hoquei sobre patins. La tercera jornada de l’OK Lliga pot començar a dispersar els equips, ara set estan empatats amb 3 punts

El CP Taradell, que aquesta temporada s’estrena en l’OK Lliga, rebrà per primera vegada el Barça al seu pavelló El Pujoló. Els osonencs tenen els mateixos punts que els blaugrana, tres després de dues jornades, i segur que lluitaran contra l’actual campió de la competició per donar una bona imatge davant de la seva afició.

Després del partit avançat de dijous entre el Girona i el Noia (3-2) queden set equips empatats amb tres punts –una victòria–, i els sis partits que queden poden dispersar els equips en la classificació.

En aquesta jornada destaca el duel de la zona alta entre el Liceo, primer, i el Palafrugell, en una inusual segona posició, tots dos compten els seus partits –dos– per victòries. L’altre duel entre equips amb tres punts, a banda del Taradell-Barça, enfrontarà el Caldes i el Reus Deportiu. Tots dos van perdre inesperadament en la primera jornada i van aconseguir la victòria en la segona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)