OK Lliga

El Reus està més encertat en la segona meitat i venç al Vic

Hoquei sobre patins. Dos gols en mig minut de Pablo del Río sentencien el partit

reus 3 vic 0

REUS DEPORTIU:Ballart, Salvat, Rafael, Julià i Nájera –equip inicial–; Giménez, Del Río, Àlex Rodríguez, Carballeira i Hernández.CP VIC:Burgaya, Roger Font, Molas, Povedano i Urbano –equip inicial–; Oller, Carles Sánchez, Arnau Font i Masoliver.GOLS:1-0 (27’) Àlex Rodríguez. 2-0 (46’) Del Rio. 3-0 (47’) Del Río.ÀRBITRES:A. Tavera i D. Pico.FALTES:14 del Reus i 11 del Vic.COMENTARI:El Reus Deportiu va derrotar el Vic per 3-0 en un partit que va decidir en la segona meitat gràcies al fet d’estar més encertat de cara a gol. Dos gols de Pablo del Río amb mig minut de diferència en els darrers cinc minuts van acabar de sentenciar el partit. César Carballeira va tornar a l’equip després d’estar dos mesos i mig lesionat, mentre que Romà Bancells va ser baixa perquè tenia un cop a la mà. La primera meitat va ser molt disputada i els dos equips van tenir bones ocasions, però es va arribar al descans amb el 0-0 inicial. Els locals van desaprofitar un penal i els visitants, una falta directa. Tot just iniciar-se la segona meitat, Àlex Rodríguez va avançar el conjunt reusenc en transformar un penal. El porter del Reus Càndid Ballart va fer una bona actuació i va mantenir a zero la seva porteria aturant una nova falta directa en la segona meitat. En els darrers instants, Pablo del Río va mostrar la seva habilitat en atac i va sentenciar el partit.