OK Lliga

El Girona venç el Taradell i es classifica per a la copa

Hoquei sobre patins. Els gironins han de treballar molt contra un rival complicat

GIRONA 4 TARADELL 2

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Mangas, Gurri, Oriol Garcia i Pujol –equip inicial–; Mendes, Palacín, Hernández, David Carles i Coll.CP TARADELL:Dalmau, Benito, Genís, Molera i Dani Rodríguez –equip inicial–; Xavier Soler, David Martínez, Casadevall, Marc Soler i Gorchs.GOLS:0-1 (15’) Casadevall. 1-1 (21’) Palacín. 2-1 (22’) Mangas. 3-1 (36’) Palacín. 4-1 (38’) Pujol. 4-2 (48’) Dani Rodríguez, de penal.ÀRBITRES:D. Pico i Á. Tavera.FALTES:9 del Girona i 11 del Taradell.COMENTARI:El Garatge Plana Girona va guanyar el Taradell per 4-2 i es va classificar per a la copa que es jugarà a la Corunya. Els gironins van haver de treballar molt i ni la victòria ni la classificació van ser fàcils, ja que el conjunt osonenc era un rival complicat que havia guanyat els dos darrers partits, l’últim contra el Liceo, fins llavors líder. El Taradell va demostrar que venia a buscar els punts amb uns bons primers minuts i amb el 0-1 al quart d’hora de joc. El Girona va mantenir la tranquil·litat i abans del descans va capgirar el resultat (2-1) amb dos gols en un minut. Dos gols més en la segona meitat amb dos minuts de diferència va semblar que encarrilaven el triomf local, però el Taradell va continuar atacant i va marcar el 4-2 de penal a dos minuts del final. Els locals van intentar mantenir el marcador i els visitants, ajustar més el resultat.