Lliga Europea

La valentia enlaira el Noia

Hoquei sobre patins. S’exhibeix contra el subcampió i se situa líder del grup B de la lliga europea amb un peu i mig als quarts de final

NOIA 6 PORTO 4

NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Esteller, Manrubia. Llorca i Aragonès –equip inicial–; Costa i Ferrer.PORTO:Malian, Rafa, Cocco, Reinaldo i Alves –equip inicial–; Carlo di Benedetto, Miras i Poka.GOLS:0-1 (2’) Alves. 1-1 (11’) Aragonès, de falta directa. 2-1 (15’) Manrubia, 3-1 (16’) Ferrer (f.d.). 3-2 (18’) Alves. 4-2 (32’) Aragonès. 5-2 (33’) Costa. 5-3 (38’) Di Benedetto (f.d.). 5-4 (41’) Alves, de penal. 6-4 (44’) Ferrer.ÀRBITRES:L. Molli i M. Carmazzi. Blava a Esteller (2), Aragonès, Costa, del Noia i a Alves i Di Benedetto, del Porto.INCIDÈNCIES:Es va fer un minut de silenci per la mort de la mare del delegat del primer equip Èdgar Mata.FALTES:15 del Noia i 14 del Porto.

El Noia Freixenet va completar una tarda històrica superant el subcampió europeu i se situa líder del grup B amb un peu i mig en els quarts de la lliga europea. Immune a la inferior rotació i valent proposant el cos a cos davant d’un rival de tècnica exquisida, el conjunt de Pere Varias va jugar amb rapidesa, determinació, sacrifici i eficiència, amb el porter Xus Fernández apagant focs sota els pals, i regirant-se cada cop que el rival inquietava.

Reinaldo va pispar una bola i va servir una gran assistència a Alves (0-1). Rafa va reiterar la perillositat visitant amb un cacau al pal (5’). Esteller va perdre una pilota al darrere i en l’intent de recuperar-la va fer una falta clara: blava (10’). Cocco va llançar la directa i Fernández va donar aire al Noia. Una falta d’Alves a Costa també va servir al Noia per tenir una directa que Aragonès va clavar amb un tret al primer toc (1-1) –Llorca havia fet el primer intent, que es va haver de repetir–. Manrubia va fer aixecar el públic amb un gran gol al contraatac combinant amb Aragonès. Va dedicar el gol al delegat Èdgar Mata. El festival va prosseguir. Costa se la va passar per sota les cames i Miras li va fer falta. Directa. Ferrer, també al primer toc, va trobar l’escaire (3-1). Alves va reduir diferencies en el rebuig d’una directa. Un gol fantasma no concedit a Alves en una fase de domini visitant va ser el precedent de l’èxtasi local. Aragonès, en un contraatac, i Costa, aixecant i picant el rebuig d’un penal, van establir el 5-2. Ferrer no va transformar la directa en la desena del Porto. Tampoc l’havia marcat Alves amb 4-2. Di Benedetto, en canvi, va fer el 5-3 de directa –blava a Costa– i Alves, de penal, va inquietar (5-4). Però Ferrer la va clavar per l’escaire en superioritat (6-4) i Xus Fernández va treure una directa a Alves.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)