Lliga Europea

Triple duel Catalunya-Portugal

Hoquei sobre patins. El Barça rep al Palau el Benfica, el Reus Miró juga a Lisboa contra l’Sporting, el campió, i el Noia Freixenet visita el Porto en la quarta jornada de la lliga europea

El triple enfrontament entre catalans i portuguesos marca la quarta jornada de la lliga europea. El Barça, líder amb 3/3 i 9 punts, rep el Benfica (17 h / E3)), segon amb 6 punts, després d’haver-lo derrotat a Portugal (2-4) i amb la possibilitat de deixar enllestida la primera plaça del grup C. El Noia Freixenet, líder del grup C amb 7 punts, té una missió complicada contra el Porto (16 h / E3), que va vèncer a l’Ateneu (6-4) en un partit que serà recordat. Un nou resultat positiu li obriria de bat a bat la possibilitat d’acabar primer del grup B i evitar el probable encreuament contra el Barça en els quarts, a més de tenir el segon partit a casa. El Noia millora generalment en els partits de gran volada. En el grup A, el Reus Miró, tercer (4 punts), per la seva banda, visita la pista de l’Sporting (16 h), el vigent campió de la competició. L’equip de Jordi Garcia va empatar a casa contra els portuguesos –líders amb 7 punts– en la tercera jornada (3-3) i faria un pas endavant cap a la classificació si puntués. Tot i que, si fa la feina a Quévert en la cinquena jornada, s’ho podria acabar jugant tot a casa contra el Lodi –segon amb 6 punts–en la sisena i última jornada.

 

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)