OK Lliga

Taules al Joan Ortoll

Hoquei sobre patins. El Girona es converteix gràcies a un gol de Pujol en el primer equip que puntua al remodelat pavelló del Calafell

CALAFELL 1 GIRONA 1

CALAFELL TOT L’ANY:Serra, Romeu, Pellizzari, Torné i Rodríguez –equip inicial–; Palau, París, Munné i Espinosa.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Gurri, Mendes, Pujol i Carles –equip inicial–; Mangas, Palacín, Garcia i Hernández.GOLS:0-1 (21’) Pujol. 1-1 (38’) Torné, de falta directa.ÀRBITRES:D. Cantos i J. Martínez.FALTES:12 del Calafell i 12 del Girona.COMENTARI:El Garatge Plana Girona va esgarrapar un punt valuós de la pista del Calafell Tot l’Any, que havia guanyat els últims cinc partits a casa des que va estrenar el remodelat pavelló Joan Ortoll. El Girona va crear força més perill que el Calafell en el primer temps. Oriol Garcia (19) va tenir una ocasió claríssima en una assistència de Pujol, però el porter local Serra es va mantenir molt ferm sot els pals. El conjunt penedesenc mirava de sortir en ràpids contraatacs, però el pes el duien els visitants, que es van avançar en una mitja volta de Pujol. En el segon temps, els locals van empatar en una falta directa transformada per Torné arran de la desena falta d’equip dels visitants. El Girona va tenir la gran oportunitat d’endur-se els tres punts quan va disposar d’una directa (10a d’equip del Calafell) a 11:03 del final, però David Carles no la va marcar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)