OK Lliga

El Barça iguala el rècord

OK Lliga. Segella el primer lloc en la fase regular quan falten dues jornades per al final i empata el registre del curs 1983/84 amb 23 triomfs consecutius

igualada 3 barça 5

IGUALADA RIGAT:Deitg, Palau, Pla, Baliu i Vives -inicial-; Méndez i Bars.FC BARCELONA:Egurrola, Bargalló, Panadero, Roca i Rodrigues -equip inicial-; Alabart, Nunes, Pascual i Álvarez.GOLS:0-1 (6’) Bargalló. 0-2 (19’) Panadero. 0-3 (23’) Rodrigues. 1-3 (28’) Pla, de falta directa. 2-3 (30’) Baliu. 2-4 (39’) Rodrigues. 3-4 (49’) Baliu. 3-5 (49’) Álvarez.ÀRBITRES:R. Burgos i O. Pérez. Blava a Pla i a Bargalló.FALTES:15 de l’Igualada i 15 del Barça.

El Barça va assaltar les Comes i va segellar el primer lloc en la fase regular quan falten dues jornades. L’equip d’Edu Castro iguala el rècord de triomfs seguits global en la lliga que va establir el Barça de Josep Lorente en la temporada 1983/84, amb 23 victòries consecutives. El conjunt blaugrana va rendibilitzar la seva rotació, però l’Igualada va plantar cara en tot moment i surt reforçat del partit tot i que s’allunya del quart lloc.

Bargalló va obrir la llauna en una acció protestada pels locals i que va suposar la blava a Pla. Els locals es van arrecerar sovint en un quadre per contrarestar els atacs blaugrana i sortir al contraatac. Panadero va clavar el 0-2 en un contraatac i va coronar una assistència de Rodrigues. El portuguès, molt viu aprofitant el rebuig de Deitg al tir de Panadero, va fer el 0-3 i va confirmar la tendència del partit. Deitg va aturar la directa –10a local– a Bargalló 53 segons abans del descans.

Pla, però, va reintroduir l’Igualada executant magistralment la directa corresponent a la desena falta d’equip del Barça (1-3) amb tot un món al davant. Ton Baliu va acabar d’incendiar el partit robant en defensa i superant tot sol amb determinació Egurrola (2-3). L’Igualada estava assumint una despesa física impressionant i la seva defensa zonal estava frenant el líder. Fins que Rodrigues, el millor ahir del Barça, va engaltar un cacau espectacular (2-4). Pla va llançar fora una directa per blava a Bargalló i els dos equips van desaprofitar també la directa per la quinzena. L’Igualada va perseverar i va marcar en l’últim minut, però el Barça va replicar.