Copa

Suspeses les copes masculina i femenina i l’estatal de xous

Hoquei sobre patins.

La copa masculina i femenina d’hoquei sobre patins, que s’havien de disputar la setmana que ve a la Corunya, ha estat ajornada com a conseqüència de les mesures adoptades per combatre la propagació del coronavirus Covid-19. L’organització ha confirmat que es buscaran noves dates per als dos tornejos, que s’havien de jugar del 19 al 22 de març. Hi havia la possibilitat que la copa es disputés a porta tancada com a mesura de prevenció però s’ha descartat. Els equips que l’han de jugar són el Barça, el Liceo, l’Igualada Rigat, el Noia Freixenet, el Reus Deportiu Miró, el Garatge Plana Girona, el Recam Làser Caldes i el CP Calafell Tot l’Any en categoria masculina. Els classificats en la competició femenina són el Manlleu, el Generali Palau Plegamans, el Cerdanyola CH, el Telecable Gijón, el Voltregà Stern-Motor, el Bigues i Riells, el Vila-Sana i l’Alcorcón en categoria femenina.

També s’ha suspès el campionat d’Espanya de grups de xou grans i petits que s’havia de disputar aquest cap de setmana al pavelló Barris Nord de Lleida i que havia aixecat una gran expectació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)