OK Lliga

L’Igualada aposta per declarar nul·la l’OK Lliga

Hoquei patins. Refusa de jugar a porta tancada i diu que Les Comes és un hospital

L’Igualada Rigat, seguint els passos del Reus, va fer ahir un comunicat en el qual expressa que el més coherent seria declarar nul·la la temporada. El club igualadí posa de manifest que no veu factible que es pugui tornar a jugar aquesta temporada i destaca que el seu pavelló és un hospital de campanya.

En els punts del comunicat l’Igualada diu que només acceptarà reprendre la competició si hi ha les condicions sanitàries òptimes sense posar en risc la salut de ningú. També destaca que Igualada va ser el focus més important de la pandèmia a Catalunya i que el seu pavelló de Les Comes és ara un hospital de campanya. El club igualadí tampoc considera jugar a porta tancada ni disputar partits més enllà del 30 de juny i creu que després de tantes setmanes de confinament no es pot començar a jugar amb quinze dies de preparació.

La Federació Espanyola de Patinatge també va fer un comunicat en què va expressar que s’esperarà a saber la data de finalització del confinament i el protocol de prevenció de la salut per prendre les decisions respecte de la represa o el final de les competicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)