Lliga Europea

L’EHCA busca una sortida

Hoquei sobre patins. El Barça, el Reus, el Noia i el Liceo exploren amb els quatre grans portuguesos una proposta per acabar la lliga europea

Els tres clubs catalans de la lliga europea masculina, el Barça, el Reus i el Noia, treballen en el marc de la nova Associació Europea de Clubs (EHCA), que també integren el Liceo i els quatre grans de Portugal –Porto, Benfica, Sporting i Oliveirense–, per fer una proposta conjunta al comitè europeu (WSE-RH) per acabar la competició sempre que la situació sanitària no ho desaconselli. El WSE-RH, comandat provisionalment pel president del comitè europeu de patinatge, Fernando Claro, després de la dimissió de Fernando Graça, ha fet una consulta als clubs immersos en les competicions europees perquè es pronunciïn abans del 30 d’abril. Per tancar la lliga europea faltava una jornada de la fase regular, els quarts i la final a quatre. El G8 vol esgotar les vies per jugar, encara que sigui al setembre i segurament en detriment de la copa Continental, que enfronta els dos millors de la lliga europea i de l’Europa Cup. No es pot descartar que en comptes de quarts i F4 es faci una final a vuit. També es preveu seguir el guió previst inicialment canviant les dates i jugant la temporada vinent. El Noia i el Reus ja estaven classificats per als quarts i el Noia s’ho havia de jugar amb el Monza, tot i que els equips italians, un altre punt de conflicte, ja han donat per acabat el curs. El Lodi, però, té el passaport segellat per als quarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)