OK Lliga

Pere Varias tornarà a entrenar el Calafell

Hoquei sobre patins. El tècnic hi va debutar com a entrenador a l’OK Lliga la temporada 2011/12

Pere Varias serà el nou entrenador del Calafell Tot l’Any la propera temporada i d’aquesta manera tornarà a l’equip amb el que va debutar com a tècnic a l’OK Lliga la temporada 2011/12. L’entrenador de Sant Sadurní, de 44 anys, va anunciar a meitat d’aquesta temporada que no continuaria a la banqueta del Noia Freixenet després de cinc campanyes i ara s’ha fet públic el seu nou destí.

El Calafell va tornar a la màxima categoria en aquesta època moderna la campanya 2011/12 i el seu primer entrenador a l’OK Lliga va ser un jove Pere Varias que la temporada anterior s’havia retirat com a jugador. Després de tres temporades plegats a l’elit el tècnic va marxar a entrenar al Vendrell, on va estar un any, i després va iniciar la seva etapa en el Noia on ha estat cinc temporades. Ara, nou campanyes després, Pere Varias tornar al club on es va iniciar com a entrenador a la màxima categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)