Internacional

Ricard Muñoz ja treballa amb les campiones del món

Hoquei sobre patins. El nou seleccionador espanyol femení ha convocat les jugadores en grups de tres en el CAR de Sant Cugat

La selecció espanyola femenina, actual campiona mundial, ha començat a treballar amb el nou seleccionador, Ricard Muñoz. S’han organitzat sessions d’entrenaments en el CAR de Sant Cugat en grups de tres jugadores, una portera i dues de pista, per començar a sentir els patins després del confinament. Per ara Ricard Muñoz ha treballat amb dos grups formats per Teresa Bernadas (Voltregà Stern Motor), Anna Casarramona (Manlleu Magic Studio) i Berta Busquets (Generali Palau), i per Laura Vicente, Aina Florenza i Laura Puigdueta, les tres del Palau.

“Està anant molt bé, les noies tenien moltes ganes d’entrenar-se”, ha explicat el seleccionador estatal, Ricard Muñoz, que hi afegeix: “En el moment que hi ha hagut opció per tornar a entrenar la predisposició ha sigut brutal.” El nou seleccionador femení ha comentat que no es pot entrenar amb totes les jugadores perquè és difícil fer desplaçaments i a més s’han de mantenir certs protocols i per ara s’ha d’entrenar amb només grups de tres.

Després de l’aturada sobtada de la competició i el confinament a casa dels darrers mesos, la planificació de la feina del seleccionar estatal femení està encaminada a donar prioritat als exercicis amb els patins, sempre intentant evitar possibles lesions de les jugadores després del llarg temps en què pràcticament no se’ls han pogut posar. “Fem exercicis aeròbics de baixa intensitat i potenciem la tècnica amb circuits amb finalitzacions”, ha explicat Ricard Muñoz de la feina que fan. El seleccionador estatal femení també s’incorpora en alguns moments als exercicis per poder donar més fluïdesa al joc.

Durant l’etapa del confinament a casa, Ricard Muñoz ja ha mantingut contacte amb les jugadores i ho ha fet servir com una oportunitat per reforçar la unió de l’equip. “Hem fet activitats telemàtiques i hem reforçat la relació del conjunt”, explica el seleccionador femení, que reconeix que han guanyat forces coses, encara que pel que fa a la pista hauran d’esperar i aquestes trobades són el començament

Ricard Muñoz va arribar al càrrec de seleccionador espanyol femení el setembre del 2019 en substitució de Ricard Ares, que ho havia estat els darrers tres anys –dos títols mundials en els World Roller Games i un europeu– i ara és el nou seleccionador estatal masculí. El nou seleccionador femení ja va fer una primera trobada amb les jugadores a principis de gener. El primer gran compromís de Ricard Muñoz havia de ser l’europeu femení, previst per al desembre del 2020.

PATINS POSATS

El seleccionador diu que les noies tenen moltes ganes de tornar a entrenar-se
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)