Internacional

Cancel·lada la copa de les Nacions de Montreux 2021

La 69a Copa de Nacions, que s’havia de celebrar del 31 de març al 4 d’abril de 2021 a Montreux, ha estat cancel·lada a causa del coronavirus. L’edició del 2021 coincidia també amb la celebració del centenari de la creació d’aquest torneig que es juga en any de mundial i que es reprogramarà quan World Skate anunciï la data dels Wolrd Roller Games, que ha Barcelona van viure la segona edició i que han passat a denominar-se World Skate Games. S’havien de fer a l’Argentina el 2021 però també s’han suspès.

Marc-Henri Guibert, president de la copa de Nacions, comenta la situació de la següent manera: “El comitè va prendre una decisió molt difícil, perquè el 2021 haguéssim celebrat un gran esdeveniment, amb el centenari del torneig. En el context sanitari que estem travessant, i donada l’evolució de la circulació de virus Covid-19 i la incertesa de poder mantenir la prova, vam pensar que era raonable cancel·lar aquest esdeveniment.” Stefan Rubi, cap d’estratègia del torneig, hi afegeix: “Donada la difícil i incerta situació econòmica, té sentit que totes les parts interessades posposin la 69a copa de Nacions. Per al futur, el nostre objectiu serà assegurar la durabilitat del torneig, perquè és el únic torneig internacional per invitació en l’esport de l’hoquei sobre patins”.

 

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)