OK Lliga

El Noia supera el Voltregà amb tres gols en un minut

Hoquei patins. El Reus goleja l’Igualada i el Palafrugell guanya el Vendrell

El Noia Freixenet va derrotar (2-5) el Voltregà Stern Motor en marcar tres gols en un minut, en el 44’. Els de Sant Hipòlit van encaixar la primera derrota en l’OK Lliga després de no haver jugat les últimes quatre jornades. Els de Sant Sadurní van aconseguir la quarta victòria en un partit anivellat fins a sis minuts del final. El Reus Miró va sumar una nova victòria per golejara en imposar-se (3-8) a la pista de l’Igualada Rigat. Després de l’1-1 en el descans, en la segona part, els visitants van estar molt encertats de cara a gol, i sis jugadors diferents van anotar. Els igualadins encara no han puntuat en aquesta lliga. El Palafrugell va retornar a la competició després de dues jornades i va guanyar per 3-1 el Vendrell. El partit va ser disputat i no es va decidir fins al final amb un gol a porta buida dels locals quan els visitants atacaven sense porter.