OK Lliga

El Liceo i el Barça no fallen contra els equips exiliats

Els tres grans aspirants al títol, el Deportivo Liceo, lídier amb 27 punts i un partit menys, el Barça, segon amb 25 punts, i el Reus, tercer amb 23, no van fallar en la desena jornada de l’OK Lliga, de la qual tres partits es van suspendre pel coronavirus: Vendrell-Vic, Calafell-Palafrugell i Caldes-Voltregà.

El Liceo va sumar a Torrelavit contra el Noia la seva novena victòria en nou partits jugats. Els de Sant Sadurní no van estar gaire encertats de cara a la porteria contrària i van desaprofitar tres faltes directes. Només va marcar Ballart 5 minuts abans del final (1-2). Dos gols de Torres i dos d’Adroher de falta directa van donar el triomf als gallecs.

El Barça va fer a Bell-lloc contra el perillós i determinat Lleida Llista un exercici de supervivència en una OK Lliga en què és conscient que no té marge d’error (4-5). L’equip d’Edu Castro va saber sobreposar-se a un gol advers i va anar a pressionar el rival i buscar el partit des de bon començament, davant la gran actuació del porter local Martí Serra. Amb 2-5 en el segon temps, però, l’equip d’Albert Folguera va ressuscitar i va discutir el triomf dels blaugrana, que van haver de fer un pas enrere, fins a l’últim segon. Els gols locals els van fer Oriol Vives (2), Sergi Folguera i Andreu Tomàs, de penal. Per part blaugrana, van marcar Rodrigues (3) –un de falta directa–, Álvarez i Hélder Nunes.

El Reus Miró va golejar el Mataró (10-2) amb 4 dianes del pitxitxi Marín. Els altres gols els van fer Àlex Rodríguez (3), Del Río, Julià i Salvat. El conjunt maresmenc va ser fidel a la seva identitat i va fer un segon temps prou digne en el retorn d’Ollé al Palau d’Esports. Els seus gols els van marcar Cantero i Gual. L’equip local va rebentar el partit amb tres gols en menys d’un minut i mig en el primer temps. Una arrossegada de Marín, una altra de Rodríguez i un penal del mateix Rodríguez van capgirar la dinàmica (4-0)

El Taradell va derrotar per la mínima, 3-4, l’Igualada a domicili en un partit anivellat i en què a cada gol visitant els locals van respondre amb un altre. Quan quedaven 4’ per al final, els osonencs van fer el gol de la victòria. Les dianes dels locals les van signar Marc Palau, Bernat Yeste i Tety Vives. Per part visitant, van marcar Dani Rodríguez, Marc Soler, Eduard Genís i Albert Benito. L’Igualada continua cuer amb tres punts i dimarts tindrà una nova oportunitat a la pista del Girona en el partit ajornat de la quarta jornada.

El Garatge Plana Girona, per la seva banda, va guanyar per la mínima (3-2) el derbi de les comarques gironines contra el Lloret. Els locals es van avançar força aviat i en el minut 8 ja guanyaven per 2-0, amb gols de Palacín i Gelmà, i havien disposat d’una falta directa que va aturar el porter del Lloret, Muñoz. Plaza va marcar tot seguit i es va arribar al descans amb el 2-1, ja que els porters van desfer les ocasions de perill dels dos equips. Pujol va anotar el 3-1 i va ampliar l’avantatge local, però a nou minuts del final González va transformar una falta directa (3-2) i va donar emoció fins a la final.