OK Lliga

L’Igualada trenca la ratxa del Girona

Hoquei sobre patins. Els gironins havien encadenat quatre victòries consecutives

Igualada Rigat 3 Gar. Plana Girona 0

IGUALADA RIGAT:Deitg, Marimón, Palau, Pla i Baliu –equip inicial–; Riba, Yeste, Vives, Bars i Torrents.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Gurri, Grau, Palacín i Gelmà –equip inicial–; Joseph, Laguna, Pastor, Pujol i Coll.GOLS:1-0 (21’) Vives. 2-0 (29’) Baliu. 3-0 (36’) Marimón.ÀRBITRES:G. Sandoval i A, de la Hera. Van mostrar targeta blava a Laguna, Grau i Pujol.FALTES:4 de l’Igualada i 7 del Girona.

El Garatge Plana Girona va veure com la seva ratxa de bons resultats es va trencar a la pista de l’Igualada Rigat. Els gironins encadenaven quatre victòries consecutives i cinc partits sense perdre i van caure per 3-0 contra un equip que va obtenir la segona victòria seguida. Els gironins tenien dues baixes importants, Mendes per sanció i Pujol per lesió, però aquest va estar a la pista per veure la targeta blava i poder complir sanció per acumulació de targetes mentre està lesionat.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)