OK Lliga

Victòries en la zona baixa

Hoquei sobre patins. El Vendrell, el Calafell, el Taradell i el Lloret sumen tres punts molt importants, i la lluita per evitar les posicions de descens i promoció s’anivella força

Quatre dels equips que lluiten en la zona baixa per sortir de les places de descens i promoció –el Calafell, el Vendrell, el Lloret i el Taradell– van guanyar i tots ha quedat molt ajustat. Amb només dos punts de diferència entre cinc equips.

El Calafell va sumar el sisè triomf en la lliga i va trencar la ratxa de l’Igualada, a què va guanyar per 6-1. La primera meitat va ser anivellada (1-0), però en la segona els locals van ser superiors i Mitjans va marcat tres gols. El porter local Edo va aturar dos penals. En el minut 6, Oriol Palau, del Calafell, va rebre un cop de bola a la cara, va marxar de la pista pel seu peu i després el van portar a l’hospital per fer-li proves.

El Vendrell es va retrobar amb la victòria contra el cuer i va derrotar el Mataró per 5-0. Els mataronins van resistir fins a l’inici de la segona meitat (1-0 en el descans). Els vendrellencs van fer una gran segona part amb Lluís Ferrer anotant tres gols, un de penal. El Vendrell va desaprofitar dues faltes directes.

En el derbi de les comarques gironines, el Lloret va derrotar el Palafrugell per 5-3 i li va tallar la ratxa de quatre victòries consecutives. El partit va començar boig i el porter visitant Luzón va inaugurar el marcador amb un rebuig de la bola des de la porteria. Després, es van marcar quatre gols en dos minuts i quan tot es asserenar, els lloretencs es van imposar. El Taradell va sorprendre el Girona a domicili i va remuntar un 2-0 en la segona meitat per guanyar per un ajustat 2-3. Els gironins van desaprofitar clares ocasions, dos penals i una falta directa en la primera part, i en la segona van topar amb la bona actuació del porter visitant Dalmau.