OK Lliga

Reestrena poc agraïda

El Barça supera amb claredat la prova del nou Ateneu encarrilant el partit amb un 0-3 en els primers cinc minuts

Noia Freixenet 1 Barça 5

NOIA FREIXENET:Xus, Esteller, Ferrer, Costa i Manrubia –equip inicial–; Pujadas i Ballart.BARÇA:Egurrola, Bargalló, Panadero, Nunes i Rodrigues –equip inicial–; Pascual, Alabart, Álvarez i Llorca.GOLS:0-1 (2’) Nunes. 0-2 (6’) Rodrigues, de penal. 0-3 (5’) Nunes. 0-4 (25’) Álvarez. 0-5 (33’) Pascual. 1-5 (36’) Costa, de penal.ÀRBITRES:I. González i S. Mayor. Blava a Álvarez.FALTES:10 del Noia i 13 del Barça.

La història dirà que la reestrena de l’Ateneu, després de gairebé un any a l’exili, no va ser reeixida per al Noia, que va claudicar amb el potent Barça en un partit condicionat pels primers cinc minuts. Un penal de Costa sobre Nunes va costar el 0-1 al Noia. Xus li va aturar el xut a Nunes, que ja és difícil, però el portuguès va definir en el rebuig. El 0-2 també va arribar a través d’un penal sobre Bargalló, també protestat. Rodrigues no va perdonar. El 0-3, un contraatac de llibre coronat per Nunes, va incrementar el càstig. El Barça es va carregar de faltes en el primer temps (9). Álvarez va clavar el 0-4 quan només s’havien consumit 39 segons del segon temps. I, a més, Manrubia no va marcar la directa de la desena blaugrana, ni tampoc Pujadas la posterior per blava a Álvarez, amb Egurrola pletòric. Ase magre ple de mosques, Xus va fallar en el tir de Pascual (0-5). Costa va marcar de penal (1-5) amb tot el peix venut.

Gerard Camps, d’una altra banda, va catapultar el Caldes contra el Lleida (3-2) amb tres directes aturades. Ricart va fer el 3-2 després de la reacció del Lleida quan perdia per 2-0. Rosa i el mateix Ricart havien avançat els locals, i Di Benedetto i Andreu Tomàs, de directa, van empatar.

El Reus Miró, per la seva banda, va golejar el Vic per 9-2: Àlex Rodríguez (3), Marc Julià (2), Salvat (2), Nájera, i Giménez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)