Lliga Europea

Els tècnics del Barça, el Reus i el Noia volen que els seus equips siguin competitius en la prèvia

Els tres entrenadors dels equips catalans que disputen la fase prèvia de la lliga europea a la localitat portuguesa de Luso a partir de demà, han explicat abans d’iniciar-se la competició que volen que els seus equips siguin competitius. Edu Castro, del Barça, Jordi Garcia, del Reus Miró i Ferran López, del Noia Freixenet han manifestat que és una fase de grups molt dura amb rivals potents, però que sortiran a buscar la victòria.

Edu Castro

El tècnic blaugrana Edu Castro ha comentat que arriben bé a la competició: “Crec que ho hem preparat bé, crec que portem una bona dinàmica en la lliga, amb bones sensacions.” L’entrenador del Barça sap perfectament que al seu davant tindran a dos equips: Liceo i Benfica, molt exigents. “Intentarem fer-ho el millor possible per ser competitius sempre” ha explicat, i ha afegit: “Aquest escut et diu que l’expectativa ha de ser competir sempre al màxim nivell i això et pot donar garanties d’anar passant fases”. L’objectiu del Barça més clar, segons ha dit Edu Castro: “Poder tornar aquí en el mes de maig és l’objectiu que tenim per aquest cap de setmana”. D’aquí un mes es jugarà la final a quatre a la mateixa localitat de Luso.

Jordi Garcia

L’entrenador del Reus Deportiu Miró, Jordi Garcia, respecte molt als seus rivals: Sporting i Oliveirense, però alhora considera que també els han de respectar a ells. “Arribem amb moltes ganes, estaven esperant aquesta competició des de fa molts dies. Pensem que juguem un format espectacular en el que els nou equips que hi anem tenim les nostres opcions” explica el tècnic reusenc. Jordi Garcia sap molt bé que al davant tindrà a dos conjunts potents: “Som conscients que juguem probablement contra dues de les millors plantilles del món amb uns pressupostos molt superiors als nostre i que tenen l’obligació de passar ronda, però s’enfronten a un equip que per història també es un equip molt gran com es el Reus.” El tècnic del conjunt roig-i-negre està convençut que guanyaran als seus rivals en il·lusió i que tindran possibilitats si treuen profit de les seves armes: “Si estem concentrats, si el sentit col·lectiu el tenim per sobre de tot crec que serem molt competitius i al final en 50 minuts pot passar qualsevol cosa.” Jordi Garcia diu que el seu equip sempre surt a guanyar i han anat fins a Portugal: “Amb tota l’ambició del món per poder arribar a aquesta final four que ens faria molta il·lusió.”

Ferran López

El Noia Freixenet i el seu entrenador Ferran López saben que tenen uns rivals impressionants en el seu grup: Porto i Barcelos, però estan animat i amb moltes ganes. “L’equip arriba preparat i amb moltes ganes de competir. Crec que hem anat creixent a mesura que ha anat passant la temporada i estem en un moment optim per afrontar aquesta competició” ha explicat Ferran López abans de marxar cap a Portugal, i ha afegit: “Considero que la principal expectativa es competir, competir fins al final dels dos partits”. El tècnic del Noia diu que jugaran contra dos super equips i que ara estan centrats en el primer rival, el Porto: “És una selecció mundial, un equip amb una plantilla llarga i moltes alternatives i diferents versions. Crec que son favorits absoluts per historia, per plantilla.” Malgrat això Ferran López diu que: “Sens dubte plantejarem el partit amb la màxima competitivitat possible i ho afrontarem amb molta ambició dins de les nostres possibilitats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)