OK Lliga

El Generali Palau venç el Manlleu (3-1) i celebra el seu tercer títol de l’OK Lliga

El Generali Palau s’ha sobreposat a la baixa significativa de Laura Puigdueta per acumulació de blaves i ha celebrat amb tot el mereixement el seu tercer títol de l’OK Lliga sense perdre ni un sol partit. L’equip d’Ivan Jaquierz ha tornat a derrotar el Manlleu per 3-1 amb gols de Colomer i Fontdeglòria (2) i tanca la sèrie final per 2-0. El gol visitant l’ha fet Castellví. Les locals ha tingut una feinada davant un Manlleu consistent i perillós. La portera del conjunt osonenc, la xilena Fernanda Hidalgo, a més, ha tingut una gran actuació. El Palau ha desaprofitat tres boles aturades –un penal i dues directes– però se n’ha sortit amb fe i amb més clarividència de cara a porteria.

Mariona Colomer ha avançat les locals (21’), però Castellví ha replicat de seguida (23’) en un període més intens en els primers minuts en què el Manlleu ha fet més perill. Fontdeglòria, al segon pal, ha avançat les locals en el segon temps (2-1). El 3-1, en l’últim minut, ha estat una repetició de l’acció. Busquets, el motor de l’equip, ha aixecat el cap i ha trobat a Fontdeglòria altre cop al segon pal. A onze segons del final, l’equip vallesà ha comès la desena –duia gairebé vuit minuts amb 9 faltes–. Laura Vicente ha arrodonit el seu bon partit sota els pals malbaratant l’intent d’Ona Castellví.