OK Lliga

El Palau de les trireines

Hoquei sobre patins. L’equip d’Ivan Jaquierz guanya el títol de l’OK Lliga amb gols de Colomer i Fontdeglòria (2) contra un Manlleu costerut (2-0)

Palau 3 Manlleu 1

GENERALI PALAU:Laura Vicente, Busquets, Florenza, Colomer i Fontdeglòria -equip inicial-; Garcia, Ferrón i Gisela Vicente.MANLLEU MAGIC STUDIO:Hidalgo, López, Casaramona, Castellví i Díez -equip inicial-; Anglada i Gurri.GOLS:1-0 (21’) Colomer. 1-1 (23’) Castellví. 2-1 (43’) Fontdeglòria. 3-1 (49’) Fontdeglòria.ÀRBITRES:O. Pérez i D. Calonge.FALTES:10 del Palau i 17 del Manlleu.PÚBLIC:Uns 300 espectadors.

El Generali Palau va sobreposar-se a la baixa significativa de Laura Puigdueta per acumulació de blaves i va celebrar amb tot el mereixement el títol de l’OK Lliga sense perdre ni un sol partit. L’equip d’Ivan Jaquierz va ser més clarivident i eficient en la resolució i va tornar a derrotar el Manlleu com havia fet en el primer partit de la sèrie, però amb moltes més dificultats, i tanca la final per 2-0 en una temporada en què li ha infligit un 5-0 de global.

El Manlleu, amb Casaramona remenant les cireres, va sortir molt agressiu i va crear perill. Florenza (5’) va replicar obligant la portera xilena Hidalgo a arromangar-se. En l’acció posterior la bola va estar a punt d’entrar en un tret de Casaramona. També es va passejar per la línia de gol del Manlleu un tret de Colomer. L’estira i arronsa era constant. Colomer (7’) es va quedar sola davant de la visitant Hidalgo, que va evitar el gol. Casaramona va tornar a avisar amb un tret al pal (9’) i Díez (12’) va enviar la bola fora en una transició molt ràpida. El Manlleu continuava avisant. El ritme del partit va baixar a mesura que passaven els minuts i a tots dos equips els faltava encert en la definició. Fins que la valuosa Mariona Colomer –19 anys– va entrar fins a la cuina i va fer l’1-0 amb habilitat al pal llarg (21’). Ona Castellví, amb un tret ras al primer pal, va empatar (1-1 en el 23’). L’ombra del Manlleu era allargada.

Les visitants van fer la desena en el 29’, però Ferrón no va trobar la fórmula per batre Hidalgo –gran partit de la xilena– en la directa. Díez, pel Manlleu, i Fontdeglòria, per les locals, ho van continuar intentant. El tècnic Jordi Boada va frenar el partit amb un temps mort. El Palau havia de començar a robar boles i a córrer, el seu segell d’identitat. El Manlleu se sentia més còmode en un partit més estructurat. Busquets va enviar al pal un penal comès per Castellví a Gisela Vicente i també el seu rebuig (35’). L’equip de Boada va fer la 15a en el 40’. Busquets va llançar la directa alta. Fontdeglòria, aprofitant al segon pal un servei de la incansable Busquets, va celebrar el 2-1. El 3-1, en l’últim minut, va ser una repetició de l’acció amb les mateixes protagonistes. A onze segons del final, l’equip vallesà va cometre la desena –duia gairebé vuit minuts amb 9 faltes–. Laura Vicente va arrodonir el seu bon partit sota els pals malbaratant l’intent d’Ona Castellví.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)