OK Lliga

“Un exercici de fe constant”

Hoquei sobre patins. Castro (Barça) subratlla les dificultats que els ha generat el Liceo en l’OK Lliga i motiva amb un nou repte: cinc copes seguides

“Ha estat un exercici de fe constant, no podíem fallar mai perquè el Liceo no fallava.” Així va definir dissabte el tècnic del Barça, Edu Castro, amb la seva capacitat habitual de verbalització, el títol de l’OK Lliga conquerit a Mataró (0-15) a una jornada del final del campionat. “Només hem perdut un partit i n’hem empatat dos i hem hagut d’esperar a la penúltima jornada per ser campions, fet que diu molt de la competitivitat d’aquesta lliga”, explica l’entrenador, que dedica el títol “especialment a l’afició, amb menció al grup Sang Culé i a la Penya Meritxell”. Té clar que hi va haver un partit fonamental: “La victòria a Riazor va ser clau.” L’històric recent de la lliga li dona la raó, perquè de la sèrie actual de vuit seguides i exceptuant la de l’any passat de final abrupte per la pandèmia és la que el club ha conquerit amb el campionat més avançat. Això no treu que tan sols dos equips han optat al títol i que hi ha hagut un abisme amb la resta.

El Barça havia perdut en la primera volta a casa contra el Liceo i va esmenar el dèficit amb una exhibició a la pista gallega, segellant també l’average per si calia. És el vuitè títol seguit del Barça en la lliga. “La vida et regala somnis i jo he tingut l’atzar de ser el tècnic del Barça. L’important és que tenim un grup de treball i uns jugadors meravellosos i que som en el club que som.” El Barça també ha guanyat aquest curs la supercopa i la lliga catalana. “Ens queda la copa i tenim l’oportunitat que la temporada sigui molt bona, encara que se’ns va escapar un gran títol com la lliga europea.” La copa es jugarà del 10 al 13 de juny a la Corunya. Els blaugrana debutaran contra el Noia Freixenet. Castro ja ha deixat caure un repte estimulant: “Tenim l’oportunitat d’obtenir-ne cinc de seguides per primera vegada, cosa que no s’ha fet mai.”

EL PROTAGONISTA

Amb només una derrota i dos empats hem hagut d’esperar fins a la penúltima jornada, fet que constata la competitivitat
Temporada Barça campió
2020/2021 a 1 jornada
2018/2019 a 4 jornades
2017/2018 a 2 jornades
2016/2017 a 3 jornades
2015/2016 a 3 jornades
2014/2015 a 2 jornades
2013/2014 a 4 jornades
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)