Més hoquei

Mor Josep Maria Ignacio, president de la FEP entre 1992 i 1996 i ex vicepresident de la FCP

Tenia 88 anys i va estar vinculat a l’hoquei sobre patins durant tota la seva trajectòria com a dirigent

Josep Maria Ignacio Añé ha mort aquesta passada matinada en el seu domicili de Barcelona a l’edat de 88 anys. Va ser president de la Federació Espanyola de Patinatge (FEP) entre els anys 1992 i 1996, i ex vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge (FCP). Durant la seva trajectòria com a dirigent esportiu sempre va estar vinculat a l’hoquei sobre patins.

A l’any 1971 ja va començar la seva tasca de dirigent en els consells escolars, al 1981 va entrar a la Federació Territorial de Patinatge de Barcelona i del 1982 al 1988 va ser vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge. L’any 1988 va fer el salt a la federació espanyola de la que va ser vicepresident i va assumir la presidència del Comitè d’Hoquei Patins. Durant els Jocs Olímpics de Barcelona’92 va formar part del Comitè Tècnic Esportiu a la subseu de Sant Sadurní d’Anoia. Després de la cita olímpica es va presentar a les eleccions a la presidència de la FEP. Va ser candidat únic i va assumir la presidència a finals d’octubre de 1992 i la va ocupar fins el 1996.

El seu funeral serà diumenge a les dotze del migdia al Tanatori de Les Corts de Barcelona. En la seva memòria la FCP farà un minut de silenci a totes les seves competicions durant aquest cap de setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)