Copa

El clàssic Reus-Barça

Hoquei sobre patins. Copa masculina. Els del Baix Camp eliminen el Girona en la pròrroga i se citen amb el campió vigent en les semifinals

Reus 7 Girona 6

REUS MIRÓ:Ballart, Salvat, Bacnells, Julià i Rodríguez –equip inicial–; Castro i Giménez.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Gurri, Mendes, À. Grau i Gelmà -equip inicial-; Joseph, Palacín i Pujol.GOLS:0-1 (3’) Gelmà. 1-1 (5’) Rodríguez, de penal. 1-2 (16’) Gelmà. 2-2 (24’) Julià. 3-2 (27’) Bancells. 3-3 (28’) Gurri. 4-3 (32’) Rodríguez, de penal. 4-4 (38’) Gurri. 4-5 (38’) Gurri. 5-5 (40’) Julià, de falta directa. 5-6 (41’) Gelmà. 6-6 (44’) Julià, de falta directa. 7-6 (59’) Rodríguez.ÀRBITRES:R. Fernández i S. Mayor. Blava a Rodríguez.FALTES:12 el Reus i 17 el Girona.

Barça 6 Noia 3

BARÇA:Egurrola, Bargalló, Panadero, Hélder Nunes i Rodrigues –equip inicial–; Roca, Alabart, Pascual i Álvarez.NOIA FREIXENET:Xus, Esteller, Ferrer, Costa i Manrubia –equip inicial–; Ballart i Pujadas.GOLS:0-1 (3’) Ferrer. 1-1 (12’) Álvarez. 2-1 (18’) Hélder Nunes. 2-2 (21’) Costa, de penal. 3-2 (34’) Álvarez. 4-2 (38’) Bargalló, de falta directa. 4-3 (46’) Costa, de penal. 5-3 (46’) Alabart. 6-3 (47’) Pascual.ÀRBITRES:J. Sánchez i I. López. Blava a Costa (2), Esteller i Ferrer.FALTES:18 el Barça i 16 el Noia.

El Barça va tenir feina contra un Noia combatiu i ordenat (6-3) en el seu debut en la copa de la Corunya i manté viu el somni de celebrar el seu cinquè títol consecutiu. El conjunt blaugrana jugarà avui la segona semifinal contra el Reus, que va batre el Girona per 7-6 en la pròrroga amb només dos canvis però molt de talent. Un gol del jugador del Reus Miró Àlex Rodríguez (3), el pitxitxi de l’OK Lliga, aixecant i picant per darrere de la porteria a tres segons del final de la pròrroga va sentenciar el Garatge Plana Girona per 7-6 –6-6 al final dels 50 minuts– i va evitar els penals. L’efectivitat de l’equip de Jordi Garcia en la bola aturada –2/2 en penals i 2/3 en directes– li va permetre superar un rival molt combatiu que va penalitzar molt bé les pèrdues del Reus i que va fer un gran partit de final desolador quan ja es cantaven els penals. L’altre gran mal gironí ha estat el 0/3 en les directes.

Pel que fa al Barça-Noia, Ferrer va avançar els sadurninencs coronant una gran acció al segon pal de Manrubia. Álvarez va empatar rematant una bola morta dins del quadre i Hélder va fer el 2-1 en superioritat. Costa, altre cop de penal, va establir el 2-2. Malgrat la gran actuació del porter del Noia Txus, que va aturar quatre directes –Álvarez, dos cops, Alabart, i Bargalló–, el Barça va marcar tres cops en superioritat i va neutralitzar l’efectivitat de Costa de penal (2/2). El 5-3 d’Alabart va ser clau.