Europe Cup

El Caldes no aprofita les ocasions i queda eliminat de l’Europe Cup (4-1)

El santcugatenc Joan Galbas marca els tres primers gols del Sarzana italià que passa a la final

El Recam Làser Caldes ha quedat eliminat de l’Europe Cup al perdre la semifinal contra el Sarzana italià per 4-1. Els calderins no han aprofitat les ocasions que han tingut, entre elles tres faltes directes i un penal, i han estat superats en la segona meitat. El botxí del Caldes ha sigut el santcugatenc Joan Galbas que ha fet un partit impressionant i ha marcat els tres primers gols dels italians.

En la primera acció del partit el Caldes ja ha disposat de la seva primera ocasió de perill, però no ha sigut fins al darrer segon de la primera meitat que s’ha avançat amb un gol des de la seva pròpia pista del capità Alexandre Acsensi. Entre mig els italians han disposat d’un penal que Galbas ha enviat al pal, i els calderins d’una falta directe en la que Rovira no ha pogut superar al porter Corona, força encertat, i un penal que Miras ha enviat al pal.

Els italians han disposat d’una falta directe en el primer minut de la segona meitat, però no l’han transformat. Cinc minuts després Rosa ha sigut el que no ha marcat en una falta directe i mig minut després Galbas ha empatat pel Sarzana (1-1). Els calderins han creat ocasions per tornar-se a avançar i han desaprofitat una altre falta directe. A quatre minuts del final el Caldes ha fet la desena falta i Galbas ha avançat als italians (2-1). Els intents de remuntada dels vallesans han portar al 3-1 de falta directa, novament de Galbas, i al 4-1 de Rossi a un minut del final.