Europe Cup

El Lleida remunta i guanya la tercera Europe Cup seguida

Els lleidatans perdien per 0-2 contra el Sarzana i en un gran segon temps, amb quatre gols de Vives, s’imposa per 5-3

El Lleida Llista ha guanyat la seva tercera Europe Cup de manera consecutiva al imposar-se en la final al Sarzana itàlia per 5-3. Els lleidatans han remuntat un 0-2 en una gran segona meitat en que han destacat Oriol Vives, que ha fet els quatre primers gols, i el porter Martí Serra que en aquest segon temps ha aturat dues faltes directes i un penal.

La final de l’Europe Cup s’ha iniciat amb 25 minuts de retard per problemes amb el marcador, i els primers vuit minuts s’han disputat amb cronometratge manual. Els dos equips han fet honor el temps que s’han hagut d’esperar a sobre la pista, i l’inici de l’enfrontament ha sigut calmat i amb joc lent, malgrat que les lleidatans han sigut una mica més directes cap a porteria que els italians. En el minut cinc una jugada personal del santcugatenc Galbas ha acabat amb el 0-1 pel Sarzana, que en els següents minuts ha incrementat la seva defensa i ha fet atacs encara més llargs. El Lleida ha intentat crear ocasions de perill però ha tingut dificultats per arribar a la porteria rival. En el minut 20 ha marcat novament Galbas (0-2), que ha pogut fer el tercer de falta directe a dos minuts pel descans, però ha xutat fora.

Els lleidatans han sortit a buscar la remuntada en la segona part, pressionant i buscant atacs més ràpids. Han tingut un parell d’ocasions clares i en el minut 33 Vives ha marcat l’1-2. El Lleida ha tingut uns minuts espectaculars i en especial Vives, que ha marcat tres gols més en dos minut i ha situat el 4-2 en el marcador a nou minuts del final. Tomàs ha fet el 5-2 poc després, i el porter Serra ha contribuït a la remuntada aturant dues faltes directes i un penal en aquesta segona meitat. Galbas, amb el seu tercer gol, ha situat el definitiu 5-3 en el marcador.