Més hoquei

El Tsunamis i el Cent Patins perden en la semifinal de la supercopa femenina d’hoquei línia

El Tsunamis de Barcelona i el Rubí Cent Patins han perdut en les semifinals de la supercopa d’Espanya femenina que s’està disputant a Las Rozas. El Tsunamis ha estat derrotat per 5-2 pel Tres Cantos de Madrid, mentre que el Cent Patins ha caigut per un mínim 0-1 enfront les Munia Panteras de Valladolid.

En la primera semifinal el Tres Cantos s’ha avançat amb un 2-0 en la primera meitat i ha ampliat el marcador en la segona (3-0). El Tsunamis ha reaccionat i amb dos gols de Mercè Vilaró s’ha situat amb un 4-2 a dos minuts i mig del final. Un gol a porta buida del Tres Cantos a mig minut del final ha sentenciat (5-2).

La segona semifinal ha sigut molt disputada i després del 0-0 de la primera meitat el Panteras s’ha avançat a catorze minuts del final. El Cent Patins ha lluitat i ha tingut ocasions per empatar. En l’últim minut han exclòs una jugadors del Valladolid i el Rubí ha tret la portera i ha atacat amb cinc jugadores de pista contra tres. Ha tingut dues ocasions que la portera del Panteras ha salvat i ha quedat eliminat.