Lliga Catalana

El Martinelia Manlleu, semifinalista en vèncer a Vila-sana

El Martinelia Manlleu, líder del grup 2 (9 p), va guanyar dissabte a Vila-sana amb gols de Gurri, Bulló i Díez (0-3) i ja està classificat per la final a quatre de la II Lliga Catalana femenina, que es disputarà divendres i dissabte vinents a Santa Perpètua de Mogoda. Les semifinals es jugaran a les 19h i les 21 h i la final, el dissabte a les 12.15 h (Esport 3). El Cerdanyola, segon (6 p), depèn d’ell mateix dimecres a Mataró (21 h). Tant les maresmenques com el Vila-sana i el Sant Cugat, que s’enfronten entre ells –el mateix dia i a la mateixa hora–, tenen 3 punts. El Sant Cugat va guanyar divendres a la pista del Cerdanyola (0-1) amb gol d’Antón.

En el grup 1, els quatre primers en tenen 6 i el Girona és cuer amb zero. El Generali Palau, el vigent campió però que tenia més de mig equip disputant l’europeu, ja està eliminat perquè ha jugat els quatre partits. L’Igualada Femení, el Bigues i el Voltregà es juguen les dues places de semifinals. L’Igualada rebrà dimarts el Voltregà (21.45 h) i el Bigues jugarà l’endemà a casa contra el Girona (21.15 h). Aquest cap de setmana, el Bigues i Riells va derrotar el Voltregà (1-2) amb gols de Serra i Rubio i el Palau va vèncer a la pista del Girona (1-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)