OK Lliga

El Barça s’acarnissa amb el Manlleu (2-13) i suma el 10/10

El Barça va sumar a Manlleu per un escandalós 2-13, rècord golejador del curs, el 10/10 en l’OK Lliga i és líder amb ma de ferro amb cinc punts de marge sobre el Liceo, que va batre el Palafrugell (6-1) marcant diferències sobretot en el segon temps. El gol dels empordanesos el va fer Ceschin i va suposar l’1-1 en una bona primera part dels de Xevi Garcia. El Festí del Barça el va capitalitzar Rodrigues, que amb 5 gols –en suma 15 i és al capdamunt de la lluita pel pitxitxi empatat amb Raül Marín (Reus)–va ser la punta de llança d’un equip en què van marcar els vuit jugadors de pista: Panadero (2), Bargalló –4 assistències–, Alabart, Pascual, Roca, Llorca i Hélder Nunes. Sergi Fernández no va poder jugar perquè va donar positiu i Aitor Egurrola va ser el titular. Per part manlleuenca, els gols els van fer Biel Pujadas i Moncusí.

El Recam Làser Caldes va constatar amb 4 gols de Rovira la seva recuperació a Alcobendas (1-5) –ha puntuat en les quatre últimes sortides–. L’altre gol calderí el va marcar Blanqué. El Noia Freixenet, per la seva banda, va reprendre el camí del triomf després del parèntesi al Palau Blaugrana i va vèncer l’Alcoi remuntant un 0-1 (5-2) en el retorn de Xavi Costa (2), apuntalant la quarta posició. També van marcar Bargalló (2) i Salvadó. El Parlem Calafell, per la seva banda, va batre el Voltregà (3-1), que acumula cinc derrotes seguides. Els gols dels penedesencs, que són cinquens i fan una gran temporada, els van fer Xaus (2) i Mendes. Per part osonenca va marcar Canal.

Pel que fa als partits d’avui, el Finques Prats Lleida, tercer rere els dos grans, ha vençut per 6-3 –3-0 a la mitja part–el Reus Virginias amb sis gols de sis jugadors diferents –Bruno, Cañellas, Vives, Tomàs (2 assistències), Badia i Folguera–i també sis blaves rebudes, cinc a cinc jugadors i una al tècnic Albert Folguera. El porter local Martí Serra s’ha fet gegantí i ha evitat cinc intents de bola aturada dels visitants: quatre faltes directes –3 de Marín i una de Julià–i un penal llançat per Compagno. Els gols del Reus els han marcat Marín (2) i Del Río.

El Garatge Plana Girona, per la seva banda, ha pecat de falta de definició contra l’Igualada Rigat (0-2), que ha estat molt més efectiu i que s’ha impulsat en la gran actuació del porter Elagi Deitg, sublim sota el pals. El Girona ha generat perill sobretot en accions de Pelicano, que ha tingut una directa en el 44’ que Deitg ha aturat, però Palau i Cantero, amb Tety Vives sempre present en les jugades clau, han sentenciat i han celebrat el tercer triomf igualadí del curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)