OK Lliga

Aitor Egurrola, Pau Bargalló i Nil Roca, positius per Covid-19

Els tres jugadors del Barça, sense símptomes, es troben aïllats i per precaució s’han suspès els pròximes entrenaments de l’equip blaugrana

Els jugadors del Barça Aitor Egurrola, Pau Bargalló i Nil Roca han donat positiu per Covid-19 després de les proves realitzades ahir i es perdran el partit contra el Lleida Llista del dijous 16 de febrer (20.30 h). Els tres blaugranes, sense símptomes, es troben aïllats al seu domicili. Els resultats de les proves realitzades a la resta de jugadors i el cos tècnic han estat negatius, però per precaució, s’ha decidit suspendre els propers entrenaments del primer equip d’hoquei sobre patins.

Per un altre costat, el partit Recam Làser Caldes-Noia Freixenet de l’OK Lliga que s’havia de jugar dissabte ha quedat suspès “per motius sanitaris relacionats amb el Covid-19” segons ha anunciat el Noia a través de les xarxes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)