OK Lliga

L’Alcoi completa els vuit equips que jugaran la copa masculina

El Voltregà depenia d’ell mateix, però perd a la pista del Reus

El PAS Alcoi serà el vuitè equip que disputi la copa masculina. Els alcoians han golejat per 7-0 el Garatge Plana Girona, però no depenien d’ells mateixos. S’han aprofitat de la derrota del Voltregà Stern Motor per 5-4 a la pista del Reus Virginias. L’Alcoi ha dominat des de l’inici als gironins i han arribat al descans amb un 4-0. El Girona no ha tingut gens de fortuna, ha enviat tres boles al pal, i Àlex Grau i Marc Vázquez han hagut d’abandonar la pista al rebre dos cops de bola en la segona meitat.Ferran Formatjé ha marcat tres gols.

El Voltregà ha lluitat per la victòria a Reus, s’ha situat amb un 0-2 i s’ha arribat al descans amb un empat (2-2). La segona meitat ha sigut anivellada però els reusencs s’han imposat per 5-4. Els altres dos equips amb possibilitats matemàtiques per classificar-se per la copa no han tingut res a fer. L’Igualada Rigat ha guanyat per 4-2 el Corredor Mató Palafrugell, però no depenia d’ell. Gerard Riba ha marcat dos gols pels igualadins. El Martinelia Manlleu ha caigut golejat en la seva visita a la pista del Liceo per 9-3. David Torres ha anotat cinc gols.

El Finques Prats Lleida s’ha imposat a la pista del Recam Làser Caldes per 3-5 en un partit anivellat. Xavier Rovira ha marcat dos gols de falta directa, però no ha pogut evitar la derrota local. Els partits que havien de disputar el Barça i el Parlem Calafell, i l’Alcobendas i el Noia Freixenet es van ajornar per la Covid-19.