OK Lliga

HOQUEI PATINS

El Barça obté a les Comes el 15/15.

El Barça, pletòric, es va exhibir a les Comes contra l’Igualada Rigat, que no va poder disposar de Ton Baliu, aconseguint el 15/15 (1-10). Bargalló va obrir la llauna amb una genialitat en el minut 2. Panadero va marcar el 0-2 i Marimon va escurçar distàncies abans del descans (1-2). Bargalló (amb dos gols més), Pascual, Rodrigues (2), Panadero (2) i Llorca van arrodonir el triomf d’un Barça letal. El Voltregà Stern-Motor i l’Alcoi van empatar a l’Oliveras de la Riva (1-1). Formatjé va avançar els visitants i Teixidó va empatar de directa a 43 segons del final. El Garatge Plana Girona, per la seva banda, va caure contra el Deportivo Liceo (1-5).