OK Lliga

El Garatge Plana Girona es retroba amb la victòria

Hoquei patins. Pelicano marca els dos gols i Llaverola fa una gran actuació

Alcobendas 0 G. Plana Girona 2

CP ALCOBENDA:Larios, Gabarra, Marcos López, Pérez i Miguel López –inicial–; Castro, Artacho, Jorge López, Candanedo i De Grado.GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Rovira, Aguirre i Pelicano –inicial–; Laguna, Vázquez, Pujol, Sánchez i Fernández.GOLS:0-1 (43’) Pelicano, de falta directa. 0-2 (50’) Pelicano.ÀRBITRES:M. Díaz i J. Sánchez.FALTES:12 de l’Alcobendas i 16 del Girona.

El Garatge Plana Girona es va retrobar amb la victòria en l’OK Lliga a la pista de l’Alcobendas després de sis derrotes seguides. Els gironins van sentenciar en els darrers sets minuts, quan Pelicano va anotar dos gols, el segon a mig minut del final i a porta buida quan els locals atacaven de cinc. Llaverola va tenir una gran actuació i va aturar dues faltes directes i un penal.