OK Lliga

El Barça renova el tècnic Edu Castro per dos anys fins al 2024

El Barça i Edu Castro, tècnic del Barça d’hoquei patins, han arribat a un acord per renovar el contracte que uneix ambdues parts dues temporades més, fins al 2024. Castro ha signat el nou contracte a les oficines del club al costat del president Joan Laporta, del directiu Xavier Barbany i del coordinador esportiu Gaby Cairo. “Estic agraïdíssim per la confiança que tothom ens ha donat per continuar al capdavant del millor equip del món”, expressa Edu Castro parlant en nom de tot el seu equip de treball: “Tots els membres del cos tècnic estem agraïts i tenim el compromís de tornar aquesta confiança en forma de títols. Sabem on som i hem de ser fidels a un estil sense oblidar l’objectiu final, que és guanyar títols”.

El de l’Hospitalet, que va arribar a l’hoquei formatiu el 2005, finalitzava contracte aquest curs després d’haver-se fet càrrec del primer equip el 2017. Des de llavors, ha dirigit un total de 212 partits, amb un balanç de 186 victòries, 15 empats i 11 derrotes. Dels sis tècnics de la història de la secció que han superat la xifra de 200 partits, Castro és el que presenta un millor balanç de resultats i de títols (15 de 22 possibles). Una de les claus d’aquest èxit és “venir cada dia contents al Palau, on hi ha un ambient de treball meravellós i tothom és proactiu”. “Intentem estar sempre al costat dels jugadors i posar organització”.

Edu Castro i el segon entrenador Jordi Roca podran arribar, doncs, a les set temporades al primer equip: “No ens cap al cap, mentre el Barça vulgui, estar a un altre lloc”. “Aquest és el millor club del món, transversalment i poliesportiu. I en la secció d’hoquei encara és exponencialment més cert”.

El coordinador esportiu Gaby Cairo ha explicat que “l’Edu Castro i la resta de cos tècnic estan fent una feina molt bona”. “És un entrenador amb un perfil molt de club i hi ha un grup de treball que s’adapta perfectament a les característiques del que vol la Junta Directiva per al futur de la nostra secció”. Cairo també ha argumentat que “els seus èxits amb el primer equip estan demostrats” i que “el joc de l’equip és molt atractiu”. “A més, estem aconseguint que jugadors del planter arribin al primer equip i hi ha un projecte en comú”. “La seva professionalitat és innegable, pensen en hoquei les 24 hores i creiem que es mereix aquesta renovació. “Esperem que tingui tanta sort com fins ara”, conclou l’exjugador i exentrenador de la secció.

L’equip, que aquest dissabte va assegurar-se la primera plaça a la fase regular de l’OK Lliga, jugarà dimecres al Palau Blaugrana davant el Garatge Plana Girona (21.00 hores) i afrontarà la competició europea Golden Cup durant la Setmana Santa a La Corunya. Entre els dies 5 i 8 de maig disputarà la copa a Lleida i el 14 de maig començarà el play-off de la Parlem OK Lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)